Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• и аз стискам палци
    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
    ех.. Малкото КуВе
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
      А дано... и после да не забравиш да ни почерпиш за духовната подкрепа

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
      и аз стискам палци
      Задължително ще почерпя!
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

• Вчера одита мина добре, остава днес и утре всичко да е о.к. и ше си махнем кратуната
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
          Вчера одита мина добре, остава днес и утре всичко да е о.к. и ше си махнем кратуната
          когато дойде момента с черпенето ме потърсете и мен.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Всичко мина добре, ама още си чакаме бонусите към бремията...
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
              Всичко мина добре, ама още си чакаме бонусите към бремията...
              Важното е че всичко е минало добре
              sigpic
              Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
              BMW 316 Compact '95

Comment

• Да ви се похваля.Днес започнах курсовете за шофьор.Много съм радостен след първия ден градско

Comment

• Днес за пореден път се обедих че живеем в мизерна държавица....
                  Днес ме удари камион и ме изкараха мен виновен... направо съм бесен Според смотаните полицаи поради това че има знак че моята лента влиза в другата аз съм бил виновен... е да ама това стана 5-10 метра след като беше само една лента... Само в тая смотана държава като те удари човек от друга страна ти ще си виновен дори и да не си. Тъпото полицайче направи схема в която съм косо на пътя и като го питах от къде идвам и на къде отивам той дигна рамене и каза че според него така е станало и не го интересуват тия неща, но си чете 5 пъти акта да не е направил правописна грешка когато написах "НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН". на всичко отгоре си надрах повече джантата като мръднах за да не запушвам движението и той ми сочи и вика виждаш ли значи си се движил Да не говорим че тъпия тираджия караше след осовата линия която е двойна непресечена - ама според тях не е било така...... яд ме е че не ми остана време да снимам преди да дойдат кат и да преместят камиона...
                  sigpic
                  BMW 316 Compact '95

Comment

Днес за пореден път се обедих че живеем в мизерна държавица....
                    Днес ме удари камион и ме изкараха мен виновен... направо съм бесен Според смотаните полицаи поради това че има знак че моята лента влиза в другата аз съм бил виновен... е да ама това стана 5-10 метра след като беше само една лента... Само в тая смотана държава като те удари човек от друга страна ти ще си виновен дори и да не си. Тъпото полицайче направи схема в която съм косо на пътя и като го питах от къде идвам и на къде отивам той дигна рамене и каза че според него така е станало и не го интересуват тия неща, но си чете 5 пъти акта да не е направил правописна грешка когато написах "НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН". на всичко отгоре си надрах повече джантата като мръднах за да не запушвам движението и той ми сочи и вика виждаш ли значи си се движил Да не говорим че тъпия тираджия караше след осовата линия която е двойна непресечена - ама според тях не е било така...... яд ме е че не ми остана време да снимам преди да дойдат кат и да преместят камиона...
                    Важното е, че си добре, останалото ще го оправиш някак

Comment

Днес за пореден път се обедих че живеем в мизерна държавица....
                      Еййй приятелю много лошо
                      Много ли е пострадала Алфата
                      Добре е че ти си добре! Сложи някоя снимка, и дано е лек удара и да я оправиш бързо...
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                        Важното е, че си добре, останалото ще го оправиш някак
                        Ами мен ме е яд повече за акта а не за друго, иначе си много прав. Много гадно отношение и селско от страна на катаджиите. Щетите не са големи само разправиите са много

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        Еййй приятелю много лошо
                        Много ли е пострадала Алфата
                        Добре е че ти си добре! Сложи някоя снимка, и дано е лек удара и да я оправиш бързо...
                        Довечера ще я снимам с фотоапарата и ще покажа - не са големи щетите, но лошото е че ми е надрана и джантата а аз много си я пазя и сега нямам пари нито да я правя нито за нова (тя не е и за нова ама не знам как ще я оправя да изглежда нормално ), но добре че е изнесена по навън та ми е опазила вратата и сега тя е само надрана.
                        sigpic
                        BMW 316 Compact '95

Comment

Ами мен ме е яд повече за акта а не за друго, иначе си много прав. Много гадно отношение и селско от страна на катаджиите. Щетите не са големи само разправиите са много

Довечера ще я снимам с фотоапарата и ще покажа - не са големи щетите, но лошото е че ми е надрана и джантата а аз много си я пазя и сега нямам пари нито да я правя нито за нова (тя не е и за нова ама не знам как ще я оправя да изглежда нормално ), но добре че е изнесена по навън та ми е опазила вратата и сега тя е само надрана.
                          Е щом не са големи щетите това е добре!
                          Ако има и каско всичко ще мине бързо и лесно ще го забравиш!
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                            Е щом не са големи щетите това е добре!
                            Ако има и каско всичко ще мине бързо и лесно ще го забравиш!
                            Имам каско но ми изтича след 1 седмица и ще чакам да ми платят за да почна да я оправям
                            Attached Files
                            sigpic
                            BMW 316 Compact '95

Comment

Имам каско но ми изтича след 1 седмица и ще чакам да ми платят за да почна да я оправям
                              На пръв поглед не е много! Но са засегнати 3 елемента, което си е поне едно 300лв боя и труд...
                              Но ще се оправи всичко, няма да се притесняваш!
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                                На пръв поглед не е много! Но са засегнати 3 елемента, което си е поне едно 300лв боя и труд...
                                Но ще се оправи всичко, няма да се притесняваш!
                                Да но кофти е сгънат калника под вратата. А пък ми трябват пари за да си направя новото каско
                                sigpic
                                BMW 316 Compact '95

Comment

Working...
                                X